NGA_0245

REFERENTIES VASTGOEDPRESENTATIE

Ik heb samen met advies van Home Creations mijn huis opnieuw geschilderd en de woning gestyled voor een goeie foto reportage.

Resultaat: 22 kijkers en huis binnen 6 weken verkocht!! Beter kan niet!! Rene


 


Foto’s bekeken! Super hoor! Hopen dat het niet tegen valt als mensen hier komen kijken, haha! Bedankt voor alles!! En nu maar hopen dat het een keer verkocht wordt!!!

Groetjes Daniel en Marijn


 


Wow dit is ons huis!!! Wat een mooie lichte foto’s en wat ziet het er ruim(telijk) uit. Ik ben heel tevreden.

Groetjes, Renate


 


Foto’s zijn geweldig mooi. Veel mooier dan de foto’s van buren die ook de flat te koop hebben. Erg mooi geworden. Onze complimenten. Bedankt!!

Vriendelijke groet, Sonja


 


Ik wilde je nog even laten weten dat ik de foto’s die je hebt gemaakt helemaal top vind. Ben er erg blij mee. Ik snapte alleen het kussen op de grond in de tuin niet, maar volgens mijn vriendin moet ik maar eens woonbladen gaan lezen, dan zou ik het wel snappen ;). Aan de foto’s zal het niet gaan liggen. Bedankt.

Grts, Simon


 


We hebben nu de foto’s ontvangen !

Heel erg bedankt , ze zien er mooi uit !

Vriendelijke groet, Fam. Kruis


 


Wij willen je laten weten dat ons huis binnen een maand verkocht is! Bedankt voor je inbreng.

Hartelijke groeten, Fam. Tielrooy

 

“Mensen onderschatten hoe belangrijk de uitstraling van hun woning is voor een potentiële verkoper. Ze zijn zo gewend aan hun eigen inboedel dat ze zich niet meer kunnen voorstellen dat buitenstaanders daar niet “doorheen kunnen kijken”. Dat geldt ook voor lege huizen. Onze woning stond al anderhalf jaar te koop toen wij Home Creations inschakelden.  Wij waren heel blij met het werk van Nancy en alle belangstellenden die nu kwamen waren enthousiast. Ons huis werd na 4 maanden verkocht. Fam. Bosman”

 

“Behalve het schilderwerk hebben we voor pakweg 90% je aanbevelingen uitgevoerd.

Woning is nu een week te koop en vanavond tekenen wij het voorlopig verkoopcontract!!!!!!!!!!!!!! Thanks………….thanks…………….!!!!! Fam. Veenstra”


 


Tja hier ben ik niet zo blij mee!! Nu kan ik onmogelijk kiezen welke foto ik op Funda wil hebben… want ze zijn allemaal super mooi!!!! Ze zijn echt helemaal top. Wat heb je dat goed gedaan zeg. Dank je!!

Met vriendelijke groeten, Menno 


 


Wij hebben net de foto’s gedownload! Je hebt echt prachtige foto’s gemaakt! Hier waren wij zelf ook op afgekomen!

Gr. Hayo en Ylse


 


“We staan sinds zaterdag weer op Funda en hebben deze week al drie kijkers gepland staan! Tegenover 8 in totaal van de afgelopen 2 jaar! Quirine”

 

“Het gaat als een speer!
We hebben er al 2 bezichtigingen op zitten en er staan nog 3 gepland! De fotopresentatie doet zijn werk goed! Veel positieve reacties daarover.”

 

Hierbij willen wij Home Creations  hartelijk bedanken voor  de styling en fotografie Ons huis was al binnen 1 week verkocht, bedankt Nancy ! Mvg Fam. Rok

 

“We hebben hard gewerkt om alles voor elkaar te krijgen. Maar het resultaat mag er wezen!! Ik vond het advies geweldig. Alles is hier ook al opgeruimd/ingericht zoals u zei. Het is werkelijk mooi geworden en vooral rustig zonder al die prulletjes. (Doe ik in ons nieuwe huis ook zo !!). Nogmaals onze dank voor de goede adviezen. Ik heb er veel van geleerd.
Hartelijke groeten van Wiarda”

 

“Het is al even geleden dat je hier geweest bent. Ik dacht ik laat je nog even het resultaat zien, het huis staat sinds vandaag op Funda.
Bedankt voor alle tips! We hebben er veel aan gehad!
Groeten, Nynke “

 

Wat zijn het een prachtige foto’s geworden, allen zijn mooi gelukt, super mooi en we zijn er zeer content mee.Als we bepaalde foto’s bekijken op Funda dan zien we echt verschil, vakwerk!

Nogmaals onze dank,
Vriendelijke groet, Elek en Aukje


 


“Super voor je inzet.

We gaan zeker vaker zaken doen.
Ingenieurs- en adviesburo Technion”

 

We hebben het interieur van onze woning aangepast. Dankzij jouw tips ziet het er een stuk aantrekkelijker uit voor de verkoop en we vinden het zelf ook mooi en prettig om in te wonen.

Fam. Veenje


 


Helaas komt het huis pas volgende week op funda maar aan de foto’s zal het niet liggen. Ze zijn echt super mooi geworden dank je wel.

Groetjes, Steffenie


 


“Je hebt ons wel aan het werk gezet hoor! We vinden het resultaat zelf ook erg mooi geworden.Dus bij deze nog heel erg bedankt voor jouw hulp!!Veel succes verder! Groetjes Nel”

 

Wauw! Wat een mooie foto! Kan niet wachten om de rest te zien. Nogmaals bedankt voor ALLES! Heb zoveel aan je adviezen gehad en vond de samenwerking super.

Hartelijke groeten, Debbie


 


 

Foto’s zijn echt prachtig! Wat een licht en ruimte! Het filmpje doet ook goed zijn werk.
Zijn er erg blij mee. Veel dank.
Groeten, Robert

 

De foto’s zijn erg mooi geworden, heel erg bedankt! Mijn huis was binnen twee weken tijd verkocht met 1 Open Huis! Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen die hun huis willen verkopen en/of stylen. Groetjes, Kim

 

“Bedankt! De foto’s zijn erg mooi we zijn er blij mee! Je hebt er veel moeite voor gedaan.
Groet G. Stienstra”

 

“Ik ben dik tevreden over de styling en de foto’s. Ik krijg zoveel leuke reacties erop dat het me niet zou verbazen wanneer je binnenkort door een bekende van me zal worden benaderd. Ontzettend bedankt en nu maar hopen dat er een belangstellende koper komt.
Groet, Mirjam”

 

“Hierbij wil ik je even bedanken voor de prachtige foto’s! Ze zijn echt helemaal geweldig geworden, precies zoals ik had gehoopt. De kinderen waren ook erg enthousiast en keken hun ogen uit hoe alles toch nog weer veranderd was tijdens de fotoshoot.
Groetjes, Nicole”

UA-22685287-1