QUICKSCAN OP LOCATIE

Styling advies op maat. In ca 1 uur tijd geef ik MONDELING de belangrijkste STYLINGADVIEZEN voor je verkoopwoning. Ik loop met jou door de gehele woning ( inclusief tuin en/of balkon ) en zal ter plekke adviezen geven voor DE BESTE PRESENTATIE. Gelet wordt oa op het benadrukken van de positieve punten van het huis en het creëren van licht en ruimte. In één oogopslag zie ik wat een snelle verkoop in de weg zou kunnen staan. De adviezen kunnen genoteerd worden terwijl we door de woning lopen. Met de adviezen die gegeven worden kun jij je woning verkoopklaar maken.

NGA_6052

 QUICKSCAN PER MAIL

Een andere mogelijkheid is dat je mij FOTO’S stuurt van jouw woning. Alle vertrekken moeten duidelijk vanuit alle hoeken in beeld gebracht zijn. Inclusief de tuin en de voor- en achterzijde van de woning. Naar aanleiding van jouw foto’s maak ik een ADVIES op maat en je zult deze per MAIL ontvangen.

Direct bestellen? 

UA-22685287-1