Privacy verklaring

  1. Wanneer verwerken wij welke persoonsgegevens
    1. Op het moment dat u zich registreert bij Home Creations, een product aanschaft of meedoet in een online enquête, verwerken wij onder andere uw naam, (email-) adresgegevens en contactvoorkeuren.
  2. Waarvoor verwerken wij uw persoonsgegevens
    1. De persoonsgegevens die wij verwerken gebruiken wij om u te identificeren, om contact met u te houden (bijvoorbeeld naar aanleiding van een vraag over het gebruik van de diensten van Home Creations) en om onze afspraken over het gebruik van Home Creations te kunnen uitvoeren en handhaven.
    2. Hiernaast verwerken we deze gegevens om ons te helpen onze diensten te verbeteren, functionaliteiten te optimaliseren evenals onze marketing- en salesactiviteiten.
    3. Als u zich hiervoor heeft ingeschreven, gebruiken wij uw emailadres ook om u actuele berichten te sturen over Home Creations, zoals nieuws of ontwikkelingen omtrent Home Creations. Mocht u niet langer in onze mailinglijst willen voorkomen dan verzoeken wij u een email te sturen naar info@homecreations.nl, of u uit te schrijven via de nieuwsbrief die u heeft ontvangen.
    4. Voor het sturen van actuele berichten is de grondslag echter uw toestemming, die we u vragen voor dit gebruik. De verstrekking van uw persoonsgegevens is niet een wettelijke verplichting. Bij het niet verstrekken van de gegevens kunnen echter sommige diensten en functionaliteiten van de Website niet of niet optimaal worden geboden.
  3. Cookies
    1. Op de Website maken wij gebruik van technieken die informatie uit uw randapparatuur kan lezen of op uw randapparatuur kan opslaan (hierna: cookies).
    2. Zo kunnen wij met behulp van cookies statistieken bijhouden over hoeveel bezoekers de Website krijgt en welke pagina’s het meest worden bekeken. We gebruiken voor het bijhouden van statistieken een cookie van Google, als deel van de “Analytics”-dienst. De informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.
    3. Verder kunnen wij dit gebruiksgedrag doorgeven aan advertentienetwerken. Dit gebruiksgedrag wordt door de advertentienetwerken gecombineerd met vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites krijgen waarop zij adverteren. Op basis hiervan wordt een interesseprofiel over u gemaakt, om u relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites, die zijn afgestemd op dit interesseprofiel.
    4. U kunt via uw browser geplaatste cookies verwijderen en het accepteren van (bepaalde) nieuwe cookies uitzetten. De volgende hyperlinks bevatten meer informatie over hoe dit kan worden ingesteld in verschillende internetbrowsers:
  4. Bewaartermijnen
    1. Home Creations zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is voor de doeleinden vermeld in artikel 2.
    2. Uw persoonsgegevens mogen langer bewaard worden voor zover dit noodzakelijk is om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals fiscale bewaartermijnen.
    3. U heeft het recht Home Creations te verzoeken om inzage tot en correctie, verwijdering en afscherming van uw persoonsgegevens, of om bezwaar te maken tegen de verwerking. U heeft ook het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
    4. U heeft het recht uw eventuele toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens te allen tijde in te trekken. Dit doet niet af aan de rechtmatigheid van de op toestemming gebaseerde verwerkingen die plaatsvonden vóór deze intrekking. Intrekking van uw toestemming kan ertoe leiden dat Home Creations bepaalde diensten niet meer kan leveren.
  5. Wijziging
    1. Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. Wij publiceren de meest recente versie van deze verklaring op de Website.
  6. Vragen over de Privacy statement
    1. Mocht u vragen of bezorgdheden hebben over de Privacy Policy van Home Creations maakt u deze dan graag kenbaar via info@homecreations.nl.
    2. Home Creations is gevestigd aan de Legebuorren 27 (8525 GX) te Langweer, Nederland en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01167385.

 

UA-22685287-1